Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Chaouch Abdelhamid"'
Publikováno v:
In Journal of Trace Elements in Medicine and Biology 2007 21(4):269-273
Autor:
Jrah Harzallah Hanene, Hammami Mohamed, Dhhibi Madiha, Mnari Bhouri Amira, Chaouch Abdelhamid, Bouhlel Imen
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. 45:113-123
Summary The effects of frying in soybean (FWSO) and olive oils (FWOO) on the fatty acid composition of farmed and wild gilthead sea bream Sparus aurata were evaluated. The fat content increased with both frying treatments. However, after FWOO the moi
Autor:
BOUHLEL, Imen, MNARI, Amira, CHRAIEF, Imed, HAMMAMI, Mohamed, EL CAFSI, Mhamed, CHAOUCH, Abdelhamid
Total fatty acids (TFA) and different fatty acids contents of the gonads, liver and muscles in male and female Diplodus annularis were studied. The gonadosomatic (GSI) and hepatosomatic index (HIS) present a maximum value in female specimens, respect
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::00ec8b44184814d306d057aeebdbca5f
Autor:
Bouhlel, Imen, Mnari, Amira, Chraief, Imed, Hammami, Mohamed, El Cafsi, Mhamed, Chaouch, Abdelhamid
Nous nous sommes proposés dans ce travail d’étudier la variation saisonnière des acides gras de la chair du muscle blanc dorsal chez trois espèces de sparidés immatures du golfe de Tunis : le sparaillon commun, Diplodus annularis, le sar commu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::ef3836618f8fdeed7c0aac67d2b3b4e3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mnari Bhouri A; Laboratory of Physiology, 05/UR-09/05 Physiology and Ecophysiology of Aquatic Organisms, Faculty of Medicine, Monastir, Tunisia., Jrah Harzallah H, Dhibi M, Bouhlel I, Hammami M, Chaouch A
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2010 Jan 13; Vol. 58 (1), pp. 507-12.