Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Chantrapornchai, Withida"'
Autor:
Suravanichnirachorn, Wetanee, Haruthaithanasan, Vichai, Suwonsichon, Suntaree, Sukatta, Udomlak, Maneeboon, Thanapoom, Chantrapornchai, Withida
Publikováno v:
In Agriculture and Natural Resources August 2018 52(4):354-360
Autor:
Chantrapornchai, Withida
Publikováno v:
Doctoral Dissertations Available from Proquest.
Appearance plays an important role in determining the quality of food products, but little work has been done on the factors that influence the appearance of food emulsions. Appearance depends on the scattering and absorption efficiency of the emulsi
Externí odkaz:
https://scholarworks.umass.edu/dissertations/AAI3012122
Autor:
Piyapanrungrueang, Wachirawit1, Chantrapornchai, Withida1 withida.c@ku.ac.th, Haruthaithanasan, Vichai1, Sukatta, Udomlak2, Aekatasanawan, Chokechai3
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Oct2016, Vol. 40 Issue 5, p1125-1133. 9p.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids 2002 16(5):467-476
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids 2002 16(5):461-466
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 2000 166(1):123-131
Publikováno v:
In Journal of Colloid And Interface Science 1 October 1999 218(1):324-330
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 1999 155(2):373-382
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.