Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Chantrapornchai, W."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Research International November 2001 34(9):827-835
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Do spices have the same odor on the other side of world ? effect of culture on spice odor perception
Autor:
Lelievre-Desmas, Maud, Suwonsichon, S., Chantrapornchai, W., Sea-Eaw, A., Valentin, Dominique, Chollet, Sylvie
Publikováno v:
SPISE-Summer Program In Sensory Evaluation
SPISE-Summer Program In Sensory Evaluation, Jul 2016, Hô Chi Minh City, Vietnam
SPISE 2016-the 5. international symposium in Sensory evaluation
SPISE 2016-the 5. international symposium in Sensory evaluation, Jul 2016, Hô Chi Minh City, Vietnam. 1 p., 2016
SPISE-Summer Program In Sensory Evaluation, Jul 2016, Hô Chi Minh City, Vietnam
SPISE 2016-the 5. international symposium in Sensory evaluation
SPISE 2016-the 5. international symposium in Sensory evaluation, Jul 2016, Hô Chi Minh City, Vietnam. 1 p., 2016
International audience; Culture is known to affect people’s ability to identify or describe everyday odors (Chrea et al, 2005). For example, Vietnamese students are better at identifying the odor of ginger than French students who are better at ide
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ec84f9a09b3f2871bae6931c60c14f3c
https://institut-agro-dijon.hal.science/hal-02176334
https://institut-agro-dijon.hal.science/hal-02176334
Publikováno v:
SPISE 2016-the 5. international symposium in Sensory evaluation, Hô Chi Minh City, VNM, 2016-07-29-2016-07-31
Culture is known to affect people’s ability to identify or describe everyday odors (Chrea et al, 2005). For example, Vietnamese students are better at identifying the odor of ginger than French students who are better at identifying the odor of bla
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1582::e3fe440e60a858091a1ca9f7488972a3
http://prodinra.inra.fr/record/480041
http://prodinra.inra.fr/record/480041
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.