Zobrazeno 1 - 10
of 129
pro vyhledávání: '"Chanon S"'
Autor:
Chanon Suntara, Anusorn Cherdthong, Sunisa Pongsub, Natdanai Kanakai, Theerachai Haitook, Khundej Suriharn, Rittikeard Prachumchai, Wuttikorn Srakaew, Supanon Tunim, Pin Chanjula, Chaowarit Mapato
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-18 (2024)
Abstract The physical attributes of corn silage are enhanced by shredlage (SHR), while there is a rising interest in boosting its biological performance. This study aimed to assess and compare the impact of both the chopping method and different yeas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a5785faa18d149cdbc39050c86a9a07d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wannaporn Thepbandit, Narendra Kumar Papathoti, Nguyen Huy Hoang, Supatcharee Siriwong, Rungthip Sangpueak, Chanon Saengchan, Kansinee Laemchiab, Dusadee Kiddeejing, Kodchaphon Tonpho, Kumrai Buensanteai
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-15 (2024)
Abstract Cassava root rot disease caused by the fungal pathogens Fusarium solani and Lasiodiplodia theobromae produces severe damages on cassava production. This research was conducted to produce and assess silver nanoparticles (AgNPs) synthesized by
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7a611124bdba4ae6af5e2b98e3ab11a3
Autor:
Robert, Chloé, Penhoat , Armelle, Guillot, Nicolas, Fouilloux-Meugnier, Emmanuelle, Chanon, S., Loizon, Emmanuelle, Vieille-Marchiset, Aurélie, Caillet, François, Monnoye, Magali, Vidal, Hubert, Gerard, Philippe, Vaysse, Carole, Michalski, Marie-Caroline
Publikováno v:
NUTRITION2021
NUTRITION2021, Jun 2021, online, United States
2021 AOCS Annual Meeting & Expo
2021 AOCS Annual Meeting & Expo, 2021, online, United States
NUTRITION2021, Jun 2021, online, United States
2021 AOCS Annual Meeting & Expo
2021 AOCS Annual Meeting & Expo, 2021, online, United States
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2769be3e466a2c356e4baa63a9ca0206
https://hal.inrae.fr/hal-03252047
https://hal.inrae.fr/hal-03252047
Publikováno v:
Animals, Vol 14, Iss 22, p 3269 (2024)
This study examined the effects of adding CUB alongside HCN sources from fresh cassava diets on HCN reduction, gas production, and in vitro digestibility. A completely randomized design (CRD) with a 2 × 2 × 3 + 1 factorial approach was used, where
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e6838795c39941fbbba3070b2db23451
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 9, Pp e29972- (2024)
The objective of this experiment was to study the effects of Brazilian spinach (Alternanthera sissoo) pellet (BSP) supplementation on rumen fermentation, protozoal population, and methane (CH4) estimation in beef cattle. Four male Thai native beef ca
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3c0e4e637e5e43ccb78d5bbab9091e14
Autor:
Naville, Danielle, Gaillard, Guillain, JULIEN, Benoit, Vega, Nathalie, Pinteur, Claudie, Chanon, S., Vidal, Hubert, Le Magueresse-Battistoni, Brigitte
Publikováno v:
Chemosphere
Chemosphere, Elsevier, 2019, 220, pp.1187-1199. ⟨10.1016/j.chemosphere.2018.12.177⟩
Chemosphere, Elsevier, 2019, 220, pp.1187-1199
Chemosphere, Elsevier, 2019, 220, pp.1187-1199. ⟨10.1016/j.chemosphere.2018.12.177⟩
Chemosphere, Elsevier, 2019, 220, pp.1187-1199
International audience; Excessive consumption of industrialized food and beverages is a major etiologic factor in the epidemics of obesity and associated metabolic diseases because these products are rich in fat and sugar. In addition, they contain f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8a9d1610f91bf86053cf19dcc4ec6399
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01985474
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01985474
Autor:
Delage, P., Ségrestin, B., Meugnier, E., Chanon, S., Durand, A., Achaintre, D., Scalbert, A., Vidal, H., Laville, M.
Publikováno v:
In Nutrition clinique et métabolisme February 2022 36(1) Supplement:S16-S16