Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"Changing habits"'
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 21, p 4003 (2023)
Encouraging sustainable dietary practices is a positive step towards alleviating the negative impact of increasing food waste. This study explores consumers’ perceptions of sustainable diets and factors influencing their adoption of sustainable pra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2619f047f630473399e73b74861cfb80
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Donohue, J.W.
Publikováno v:
America Magazine: The Jesuit Review of Faith & Culture. 10/21/1989, Vol. 161 Issue 11, p258-261. 3p.
Autor:
Diana E. Dumitras, Rezhen Harun, Felix H. Arion, Daniel I. Chiciudean, Eniko Kovacs, Camelia F. Oroian, Andra Porutiu, Iulia C. Muresan
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 11, p 2712 (2021)
Food consumption behavior during the COVID-19 pandemic has changed worldwide as a consequence of the restrictions imposed by law and/or due to the fear of contamination. Although some similarities are found among countries, there are still many parti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c6e565e86d0941bcab00b8343f1aeb7a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFJF
Universidade Federal de Juiz de Fora (UFJF)
instacron:UFJF
Universidade Federal de Juiz de Fora (UFJF)
instacron:UFJF
CAPES - Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior Neste trabalho investigamos a validade da hipótese que prevê que experiências de aprendizagem, quando desenvolvidas em ambientes digitais marcadamente multicódigos a partir d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::554ac868e6ec541b447dc2da9c440ee9
https://repositorio.ufjf.br/jspui/handle/ufjf/14362
https://repositorio.ufjf.br/jspui/handle/ufjf/14362
Autor:
Laperle, Dominique1
Publikováno v:
Études d'Histoire Religieuse. 2009, Vol. 75, p162-164. 3p.
Autor:
Rezhen Harun, Diana E. Dumitras, Daniel Chiciudean, Eniko Kovacs, Andra Porutiu, Iulia Muresan, Camelia Oroian, Felix Arion
Publikováno v:
Foods
Volume 10
Issue 11
Foods, Vol 10, Iss 2712, p 2712 (2021)
Volume 10
Issue 11
Foods, Vol 10, Iss 2712, p 2712 (2021)
Food consumption behavior during the COVID-19 pandemic has changed worldwide as a consequence of the restrictions imposed by law and/or due to the fear of contamination. Although some similarities are found among countries, there are still many parti
Autor:
Blanco Becerra, Luis Camilo
En esta investigación descriptiva, se determinan los factores influyentes en la Promoción y práctica de los estilos de vida saludables en la comunidad Unicafam, para lo cual se materializa el Modelo Salutogénico de A.Antonovsky (1979-1987) hallá
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3896::99ed45bc2b21c037fd70773e5a4d443c
https://hdl.handle.net/11634/22966
https://hdl.handle.net/11634/22966
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.