Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Chang, Yaodan"'
Autor:
Chang, Yaodan1 (AUTHOR), Jiang, Yong1 (AUTHOR), Chen, Jingnan1 (AUTHOR), Li, Sen1 (AUTHOR), Wang, Yimeng1 (AUTHOR), Chai, Linlin2 (AUTHOR), Ma, Jingwen3 (AUTHOR), Wang, Zhibin1 (AUTHOR) wzbmailbox@hljucm.net
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Mar2024, Vol. 12 Issue 3, p1911-1927. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Chromatographica; 20220101, Issue: Preprints
Autor:
Chang Y; Key Laboratory of Basic and Application Research of Beiyao, Ministry of Education Heilongjiang University of Chinese Medicine Harbin China., Jiang Y; Key Laboratory of Basic and Application Research of Beiyao, Ministry of Education Heilongjiang University of Chinese Medicine Harbin China., Chen J; Key Laboratory of Basic and Application Research of Beiyao, Ministry of Education Heilongjiang University of Chinese Medicine Harbin China., Li S; Key Laboratory of Basic and Application Research of Beiyao, Ministry of Education Heilongjiang University of Chinese Medicine Harbin China., Wang Y; Key Laboratory of Basic and Application Research of Beiyao, Ministry of Education Heilongjiang University of Chinese Medicine Harbin China., Chai L; Department of Rheumatism, The First Affiliated Hospital Heilongjiang University of Chinese Medicine Harbin China., Ma J; Department of Acupuncture, The Second Affiliated Hospital Heilongjiang University of Chinese Medicine Harbin China., Wang Z; Key Laboratory of Basic and Application Research of Beiyao, Ministry of Education Heilongjiang University of Chinese Medicine Harbin China.
Publikováno v:
Food science & nutrition [Food Sci Nutr] 2023 Dec 13; Vol. 12 (3), pp. 1911-1927. Date of Electronic Publication: 2023 Dec 13 (Print Publication: 2024).