Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Chang, Hongmiao"'
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2024 61
Autor:
Liu, Yang, Chang, Hongmiao, Lv, Weihua, Ma, Shuwei, Qiu, Guangwen, Lu, Shaoxia, Han, Shicheng, Wang, Changan, Han, Danxiang, Zhang, Ying, Liu, Hongbai
Publikováno v:
In Aquaculture 15 December 2022 561
Autor:
Liu, Yang, Chang, Hongmiao, Han, Danxiang, Lu, Shaoxia, Lv, Weihua, Guo, Kun, Wang, Changan, Li, Shaowu, Han, Shicheng, Liu, Hongbai
Publikováno v:
In Aquaculture 15 December 2022 561
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 May 2022 376
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 15 April 2020 234
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Bioscience; 20240101, Issue: Preprints
Autor:
Chang H; Beijing Key Laboratory of Plant Gene Resources and Biotechnology for Carbon Reduction and Environmental Improvement, College of Life Science, Capital Normal University, 100048 Beijing, China., Zhang J; Beijing Key Laboratory of Plant Gene Resources and Biotechnology for Carbon Reduction and Environmental Improvement, College of Life Science, Capital Normal University, 100048 Beijing, China., Xia J; Beijing Key Laboratory of Plant Gene Resources and Biotechnology for Carbon Reduction and Environmental Improvement, College of Life Science, Capital Normal University, 100048 Beijing, China., Kang C; Beijing Key Laboratory of Plant Gene Resources and Biotechnology for Carbon Reduction and Environmental Improvement, College of Life Science, Capital Normal University, 100048 Beijing, China., Yan Y; Beijing Key Laboratory of Plant Gene Resources and Biotechnology for Carbon Reduction and Environmental Improvement, College of Life Science, Capital Normal University, 100048 Beijing, China. Electronic address: yanym@cnu.edu.cn.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2021 Dec 24; Vol. 376, pp. 131944. Date of Electronic Publication: 2021 Dec 24.