Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"Chang, Chia Hsiang"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chang, Chia-Hsiang, Zanini, Marco, Shirvani, Hamasseh, Cheng, Jia-Shing, Yu, Hua, Feng, Chih-Hsin, Mercier, Audrey L., Hung, Shiue-Yu, Forget, Antoine, Wang, Chun-Hung, Cigna, Sara Maria, Lu, I-Ling, Chen, Wei-Yi, Leboucher, Sophie, Wang, Won-Jing, Ruat, Martial, Spassky, Nathalie, Tsai, Jin-Wu, Ayrault, Olivier
Publikováno v:
In Developmental Cell 28 January 2019 48(2):184-199
Publikováno v:
In Methods in Cell Biology 2023 175:235-249
Autor:
Lin, Shian‐Ren1 (AUTHOR), Chang, Chia‐Hsiang1 (AUTHOR), Hsu, Che‐Fang1,2 (AUTHOR), Tsai, May‐Jwan3 (AUTHOR), Cheng, Henrich3 (AUTHOR), Leong, Max K.4 (AUTHOR), Sung, Ping‐Jyun5 (AUTHOR), Chen, Jian‐Chyi6 (AUTHOR), Weng, Ching‐Feng5,7 (AUTHOR) cfweng-cfweng@hotmail.com
Publikováno v:
British Journal of Pharmacology. Mar2020, Vol. 177 Issue 6, p1409-1423. 15p. 2 Diagrams, 3 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Doping Effects on Thermoelectric Properties of Semiconductor Cu3(Sb1-xMx)Se4 , M= Ti, Sn, Pb, and Ge
Autor:
Chang, Chia Hsiang, 張家祥
103
Cu3SbSe4 is a p-type semiconductor with a narrow band gap near 0.3 eV, and has been found to be a promising thermoelectric material at medium temperatures. The crystal structure of Cu3SbSe4 consists a three-dimensional [Cu3Se4] framework act
Cu3SbSe4 is a p-type semiconductor with a narrow band gap near 0.3 eV, and has been found to be a promising thermoelectric material at medium temperatures. The crystal structure of Cu3SbSe4 consists a three-dimensional [Cu3Se4] framework act
Externí odkaz:
http://ndltd.ncl.edu.tw/handle/41130253359694047033
Autor:
張家祥, Chang, Chia Hsiang
銅銻硒礦是具有 0.3 eV狹窄能帶間隙的P型半導體,且已被發現是在中溫區下極具潛力的熱電材料。銅銻硒礦的晶體結構具有三維銅硒子框架可提供導電的電洞,而有較高的功率因子900 μW/mK2。
Externí odkaz:
http://thesis.lib.nccu.edu.tw/cgi-bin/cdrfb3/gsweb.cgi?o=dstdcdr&i=sid=%22G0102755011%22.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2009 134(3):184-189
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.