Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Chandra, M. Subhosh"'
Autor:
Aishwarya, B. N.1, Chandra, M. Subhosh2, Manjunath, D. Meti3, Swamy, Shivananju Nanjunda4, Katta, Vamsi5, More, Uttam A.6, Ramakrishna, B.7, Yadav, P. Suresh2, Shubha, Priya Babu1 Priyabs_chem@gmail.com
Publikováno v:
Rasayan Journal of Chemistry. Jul-Sep2024, Vol. 17 Issue 3, p972-984. 13p.
Autor:
Srinivasulu, M., Maddela, Naga Raju, Chandra, M. Subhosh, Chandramati Shankar, P., Rangaswamy, V., Prasad, Ram
Publikováno v:
In Environmental Chemistry and Ecotoxicology 2024 6:180-191
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Current Microbiology; Jun2024, Vol. 81 Issue 6, p1-7, 7p
Publikováno v:
Research Journal of Chemistry and Environment. 27:9-13
In the present study, Ceiba pentandra (CP) aqueous leaf extract was used for the synthesis of copper nanoparticles (CuNPs). Techniques like UV-visible spectrophotometer, SEM, EDX, XRD and in vitro antioxidants assay were used to characterize synthesi
Autor:
Zhu, J.Y., Chandra, M. Subhosh, Gu, Feng, Gleisner, Roland, Reiner, Rick, Sessions, John, Marrs, Gevan, Gao, Johnway, Anderson, Dwight
Publikováno v:
In Bioresource Technology March 2015 179:390-397
Autor:
sekhar T. Chandra, haiah M. Bram, Kumari M. Keerthi, Chandra M. Subhosh, Reddy C. Madhava, L. Daksh ayani, Reddy S. Adinarayana, Gowd S. Srinivasa
Publikováno v:
International Journal of Life Science and Pharma Research.
Vigna mungo generally called as black gram is a nutrient food crop which is widely used in Indian cuisine and also used in traditional ayurvedic medicine. By natural and anthropogenic activities, black gram growth is highly affecting by heavy metal p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Varaprasad, D., Raghavendra, P., Sudha, N. Raga, Sarma, L. Subramanyam, Parveen, S. Nazaneen, Chandana, P. Sri, Chandra, M. Subhosh, Chandrasekhar, T.
Publikováno v:
BioEnergy Research; Mar2022, Vol. 15 Issue 1, p280-288, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.