Zobrazeno 1 - 10
of 98
pro vyhledávání: '"Chanco cheese"'
Autor:
Brito, Carmen1 cbrito@uach.cl, Uribe, Patricia2, Molina, Luz HaydE9;e1, Molina, Irma3, Pinto, Manuel1
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. Nov2006, Vol. 59 Issue 4, p242-249. 8p. 4 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agro Sur; 2009, Vol. 37 Issue 1, p26-33, 8p, 1 Black and White Photograph, 2 Charts, 2 Graphs
Publikováno v:
Ciencia e investigación agraria, Volume: 41, Issue: 3, Pages: 317-325, Published: DEC 2014
The origin of Chanco cheese in Chile, between 1750 and 1860, is discussed. The inventories of eight cheese factories from the 18th and 19th centuries as well as additional documentary sources from the time period are studied. Chanco cheese was a cook
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______614::7985db3bae02b5275d45a72c901609d1
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-16202014000300004&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-16202014000300004&lng=en&tlng=en
Publikováno v:
Ciencia e investigación agraria v.41 n.3 2014
SciELO Chile
CONICYT Chile
instacron:CONICYT
SciELO Chile
CONICYT Chile
instacron:CONICYT
The origin of Chanco cheese in Chile, between 1750 and 1860, is discussed. The inventories of eight cheese factories from the 18th and 19th centuries as well as additional documentary sources from the time period are studied. Chanco cheese was a cook