Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Chan, Kwok Kiong"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sutrisnoh, Nur Ayu Afira, Lim, Gwendolyn J.H., Chan, Kwok Kiong, Lim, J.J. Nicholas, Srinivasan, Madhavi
Publikováno v:
In Composites Science and Technology 29 September 2023 242
Autor:
Lim, Gwendolyn J.H., Chua, Rodney, Koh, J. Justin, Chan, Kwok Kiong, Tang, Ernest Jun Jie, Teh, Vanessa, Srinivasan, Madhavi
Publikováno v:
In Materials Today Energy April 2023 33
Publikováno v:
In Journal of Electroanalytical Chemistry 15 December 2021 903
Autor:
Lim, Gwendolyn J.H., Koh, J. Justin, Chan, Kwok Kiong, Verma, Vivek, Chua, Rodney, Koh, Xue Qi, Kidkhunthod, Pinit, Sutrisnoh, Nur Ayu Afira, Srinivasan, Madhavi
Publikováno v:
Advanced Functional Materials; Jun2024, Vol. 34 Issue 24, p1-14, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 November 2018 265:152-158
Autor:
Chan, Kwok Kiong
Electrochemistry of food molecules have previously been studied in order to fundamentally understand their redox behaviour, and to see if this relates to their in vivo properties and to the metabolites that are formed. By employing electroanalytical
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1392::b1a7e5326f5a1c6a9f2e652931063db7
http://hdl.handle.net/10356/69567
http://hdl.handle.net/10356/69567
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.