Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Chan, Jarvis T."'
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 February 2012 130(3):615-617
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
General Dentistry; Jan/Feb2011, Vol. 59 Issue 1, p59-63, 5p
Publikováno v:
Journal of Dental Education; Sep2006, Vol. 70 Issue 9, p956-964, 9p, 6 Charts, 2 Graphs
Publikováno v:
Ophthalmic Research; 1990, Vol. 22 Issue 1, p39-44, 6p
Autor:
Black, Homer S., Chan, Jarvis T.
Publikováno v:
Photochemistry & Photobiology; Aug1977, Vol. 26 Issue 2, p183-199, 17p
Autor:
Chan, Jarvis T.1, Black, Homer S.1
Publikováno v:
Journal of Investigative Dermatology. Feb76, Vol. 66 Issue 2, p112-116. 5p.
Publikováno v:
Molecular Biology Reports; July 1980, Vol. 6 Issue: 2 p95-103, 9p
When Chlorella sorokiniana was cultured in the presence of 1 mg/1 triparanol succinate, there was a 42% reduction in total sterol concentration. Algal biomass was reduced by approximately the same amount. In addition to the cycloartenol, cyclolaudeno
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::2adb577194ff38bc9926dfde494f8d2c
https://europepmc.org/articles/PMC541372/
https://europepmc.org/articles/PMC541372/
Publikováno v:
Journal of Investigative Dermatology. Mar1978, Vol. 70 Issue 3, p123-125. 3p.