Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Chan, Harvey"'
Autor:
Chan, Harvey T., 1940
Due to the scarcity of information concerning the oxidase systems in cranberries the peroxidase, catalase, and polyphenolase systems, which are used as biochemical indexes of adequacy for enzyme inactivation in other fruits and vegetables, were inves
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/1957/26815
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jamieson, Leanna, Waters, Angel, Ho, Kaitlyn E., Chan, Harvey Y. S., Hung, Jacky T., Webb, Sarah E., Chan, Ching Man, Shipley, Alan M., Williamson, John G., Beer, Jon, Angus, Chevonne, Miller, Andrew L.
Publikováno v:
Journal of Fish Biology; Jan2021, Vol. 98 Issue 1, p17-32, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
SCIENCE CHINA Life Sciences; August 2016, Vol. 59 Issue: 8 p811-824, 14p
Autor:
CHAN, HARVEY T., YANG, H. Y.
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Jan1971, Vol. 36 Issue 1, p169-173, 5p
Autor:
CHAN, HARVEY T.
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Jul1991, Vol. 56 Issue 4, p996-998, 3p