Zobrazeno 1 - 10
of 79
pro vyhledávání: '"Chamlal, H."'
Autor:
Zidouh, I., Arectout, A., Bellahsaouia, M., Elaarabi, D., Chamlal, H., Maroufi, B., Sadeq, Y., Tazi, M., Rodenas, J., Boukhal, H., Chakir, E.
Publikováno v:
In Applied Radiation and Isotopes June 2023 196
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mziwira M; Laboratory of Biotechnology, Biochemistry and Nutrition, Training and Research Unit on Nutrition and Food Sciences, Department of Biology, Faculty of Sciences, Chouaib Doukkali University, El Jadida, Morocco.; Laboratory of Bio-Geosciences and Materials Engineering, Higher Normal School, Hassan II University, Casablanca, Morocco., Elfane H; Laboratory of Biotechnology, Biochemistry and Nutrition, Training and Research Unit on Nutrition and Food Sciences, Department of Biology, Faculty of Sciences, Chouaib Doukkali University, El Jadida, Morocco., El-Jamal S; Laboratory of Biotechnology, Biochemistry and Nutrition, Training and Research Unit on Nutrition and Food Sciences, Department of Biology, Faculty of Sciences, Chouaib Doukkali University, El Jadida, Morocco., Barakat I; Laboratory of Biotechnology, Biochemistry and Nutrition, Training and Research Unit on Nutrition and Food Sciences, Department of Biology, Faculty of Sciences, Chouaib Doukkali University, El Jadida, Morocco., Sahel K; Laboratory of Biotechnology, Biochemistry and Nutrition, Training and Research Unit on Nutrition and Food Sciences, Department of Biology, Faculty of Sciences, Chouaib Doukkali University, El Jadida, Morocco., Kalili A; Laboratory of Biotechnology, Biochemistry and Nutrition, Training and Research Unit on Nutrition and Food Sciences, Department of Biology, Faculty of Sciences, Chouaib Doukkali University, El Jadida, Morocco., Moustakim R; Laboratory of Biotechnology, Biochemistry and Nutrition, Training and Research Unit on Nutrition and Food Sciences, Department of Biology, Faculty of Sciences, Chouaib Doukkali University, El Jadida, Morocco., El-Ouafi R; Laboratory of Biotechnology, Biochemistry and Nutrition, Training and Research Unit on Nutrition and Food Sciences, Department of Biology, Faculty of Sciences, Chouaib Doukkali University, El Jadida, Morocco., El-Mahri N; Laboratory of Biotechnology, Biochemistry and Nutrition, Training and Research Unit on Nutrition and Food Sciences, Department of Biology, Faculty of Sciences, Chouaib Doukkali University, El Jadida, Morocco., Naciri K; Laboratory of Biotechnology, Biochemistry and Nutrition, Training and Research Unit on Nutrition and Food Sciences, Department of Biology, Faculty of Sciences, Chouaib Doukkali University, El Jadida, Morocco., Idrissi LA; Laboratory of Biotechnology, Biochemistry and Nutrition, Training and Research Unit on Nutrition and Food Sciences, Department of Biology, Faculty of Sciences, Chouaib Doukkali University, El Jadida, Morocco., Errabahi N; Laboratory of Biotechnology, Biochemistry and Nutrition, Training and Research Unit on Nutrition and Food Sciences, Department of Biology, Faculty of Sciences, Chouaib Doukkali University, El Jadida, Morocco., Chamlal H; Laboratory of Biotechnology, Biochemistry and Nutrition, Training and Research Unit on Nutrition and Food Sciences, Department of Biology, Faculty of Sciences, Chouaib Doukkali University, El Jadida, Morocco., El Afes Z; Laboratory of Biotechnology, Biochemistry and Nutrition, Training and Research Unit on Nutrition and Food Sciences, Department of Biology, Faculty of Sciences, Chouaib Doukkali University, El Jadida, Morocco., Daif H; Laboratory of Biotechnology, Biochemistry and Nutrition, Training and Research Unit on Nutrition and Food Sciences, Department of Biology, Faculty of Sciences, Chouaib Doukkali University, El Jadida, Morocco., Ahaji AA; Laboratory of Biotechnology, Biochemistry and Nutrition, Training and Research Unit on Nutrition and Food Sciences, Department of Biology, Faculty of Sciences, Chouaib Doukkali University, El Jadida, Morocco., Elayachi M; Laboratory of Biotechnology, Biochemistry and Nutrition, Training and Research Unit on Nutrition and Food Sciences, Department of Biology, Faculty of Sciences, Chouaib Doukkali University, El Jadida, Morocco., Belahsen R; Laboratory of Biotechnology, Biochemistry and Nutrition, Training and Research Unit on Nutrition and Food Sciences, Department of Biology, Faculty of Sciences, Chouaib Doukkali University, El Jadida, Morocco.
Publikováno v:
Roczniki Panstwowego Zakladu Higieny [Rocz Panstw Zakl Hig] 2024; Vol. 75 (1), pp. 45-58.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chamlal H; Laboratory of Biotechnology, Biochemistry and Nutrition, School of Sciences, Chouaib Doukkali University, El Jadida, Morocco., Belahsen R; Laboratory of Biotechnology, Biochemistry and Nutrition, School of Sciences, Chouaib Doukkali University, El Jadida, Morocco.
Publikováno v:
The Pan African medical journal [Pan Afr Med J] 2023 May 03; Vol. 45, pp. 7. Date of Electronic Publication: 2023 May 03 (Print Publication: 2023).