Zobrazeno 1 - 10
of 121
pro vyhledávání: '"Chambers Paul J"'
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 13, Iss 1, p 373 (2012)
Abstract Background Oenococcus oeni, a member of the lactic acid bacteria, is one of a limited number of microorganisms that not only survive, but actively proliferate in wine. It is also unusual as, unlike the majority of bacteria present in wine, i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d97f65a607d34532b8e7d196905f9215
Autor:
Varela, Cristian, Schmidt, Simon A., Borneman, Anthony R., Pang, Chi Nam Ignatius, Krömerx, Jens O., Khan, Alamgir, Song, Xiaomin, Hodson, Mark P., Solomon, Mark, Mayr, Christine M., Hines, Wade, Pretorius, Isak S., Baker, Mark S., Roessner, Ute, Mercurio, Meagan, Henschke, Paul A., Wilkins, Marc R., Chambers, Paul J.
Publikováno v:
In Metabolic Engineering September 2018 49:178-191
Autor:
Sternes, Peter R., Costello, Peter J., Chambers, Paul J., Bartowsky, Eveline J., Borneman, Anthony R.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 18 September 2017 257:216-224
Autor:
Holt, Helen, Cozzolino, Daniel, McCarthy, Jane, Abrahamse, Caroline, Holt, Sylvester, Solomon, Mark, Smith, Paul, Chambers, Paul J., Curtin, Chris
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 1 August 2013 165(3):302-311
Publikováno v:
In Current Opinion in Biotechnology April 2013 24(2):192-199
Autor:
Kutyna, Dariusz R., Varela, Cristian, Henschke, Paul A., Chambers, Paul J., Stanley, Grant A.
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology 2010 21(6):293-302
Publikováno v:
In Trends in Biotechnology 2007 25(8):349-355
Autor:
Knight, Matthew I., Chambers, Paul J.
Publikováno v:
In Protein Expression and Purification December 2001 23(3):453-458
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.