Zobrazeno 1 - 10
of 423
pro vyhledávání: '"Challenge testing"'
Autor:
Sheojung Shin, George Alex Whitmore, Louis-Philippe Boulet, Marie-Ève Boulay, Andréanne Côté, Céline Bergeron, Catherine Lemière, M. Diane Lougheed, Katherine L. Vandemheen, Gonzalo G. Alvarez, Sunita Mulpuru, Shawn D. Aaron
Publikováno v:
BMC Pulmonary Medicine, Vol 23, Iss 1, Pp 1-11 (2023)
Abstract Background Some patients with asthma demonstrate normal spirometry and remain undiagnosed without further testing. Objective To determine clinical predictors of asthma in symptomatic adults with normal spirometry, and to generate a tool to h
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4ec2342dc37e439cbee6fb030b260670
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Allergy, Asthma & Clinical Immunology, Vol 14, Iss 1, Pp 1-7 (2018)
Abstract Introduction In methacholine challenge testing (MCT), skipping a methacholine dose is suggested if FEV1 falls by 1 nebulized salbutamol dose (2.5 mg) to reach basal FEV1, palpitations; severe: hypoxemia and/or need for medical attention or i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c578eb83d3674976ae7820d3eab4fc89
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Attilio Matera, Giuseppe Altieri, Annamaria Ricciardi, Teresa Zotta, Nicola Condelli, Fernanda Galgano, Francesco Genovese, Giovanni Carlo Di Renzo
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 4, p 406 (2020)
The quality of ready meals is affected by several factors that may impair stability and nutritional value. In this work, we evaluated the overall quality of four traditional meals (Basilicata region) prepared according to the cook&chill method, packa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f6d5c67ebb3e499f977193c94cbb089b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.