Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Chalipour, A."'
Autor:
Mazdeh, F. Zamani1, Chalipour, A.2, Salami, F.1, Amini, M.3, Adli, H.1, Rostami, A.1, Germi, S. Rashidi2, Atigh, M. Nobahari Quchan1, Hajimahmoodi, M.1 hajimah@sina.tums.ac.ir
Publikováno v:
Journal of Agricultural Science & Technology. 2023, Vol. 25 Issue 2, p391-401. 11p.
Autor:
Anita Chalipour
Publikováno v:
Human, Health and Halal Metrics, Vol 1, Iss 1, Pp 1-7 (2020)
Background and objective: Various types of alcohol for severalapplications are available worldwide, of which, disinfection is one of the most important. In Muslim nations, consumption of alcoholic beverages is prohibited even at low quantities in acc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b58a4f771122490b8041dbb8fbbf81e7
Autor:
Fatemeh Zamani Mazdeh, Sima Sasanfar, Anita Chalipour, Elham Pirhadi, Ghazal Yahyapour, Armin Mohammadi, Akram Rostami, Mohsen Amini, Mannan Hajimahmoodi
Publikováno v:
International Journal of Analytical Chemistry, Vol 2017 (2017)
Cheese and yogurt are two kinds of nutritious dairy products that are used worldwide. The major preservatives in dairy products are sodium benzoate, potassium sorbate, and natamycin. The maximum permitted levels for these additives in cheese and yogu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e616e0c1267c4a33a517d342a3bdc435
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mohammad Rezaei, Mahmood Alizadeh Sani, Mohsen Amini, Nabi Shariatifar, Mahsa Alikord, Majid Arabameri, Anita Chalipour, Reza Hazrati Reziabad
Publikováno v:
Food Science & Nutrition, Vol 10, Iss 2, Pp 460-469 (2022)
The aim of this study was to analyze the effect of cooking method on thiamin (B1), riboflavin (B2), and pyridoxine (B6) vitamin content of rice samples consumed in Iran by using high‐performance liquid chromatography technique. The amount of B1, B2
Autor:
Mohsen Amini, Fatemeh Zamani Mazdeh, Anita Chalipour, Mannan Hajimahmoodi, Tadesse Bekele Tafesse, Mehdi Tavakoli
Publikováno v:
Chromatographia. 81:501-508
A gas chromatography–mass spectrometry method for the determination of pregabalin in human plasma is described. The procedure involves precipitation of protein, liquid–liquid extraction with ethylene glycol monomethyl ether, and derivatization wi
Autor:
Anita Chalipour, Elham Pirhadi, Mannan Hajimahmoodi, Ghazal Yahyapour, Mohsen Amini, Fatemeh Zamani Mazdeh, Akram Rostami, Armin Mohammadi, Sima Sasanfar
Publikováno v:
International Journal of Analytical Chemistry, Vol 2017 (2017)
International Journal of Analytical Chemistry
International Journal of Analytical Chemistry
Cheese and yogurt are two kinds of nutritious dairy products that are used worldwide. The major preservatives in dairy products are sodium benzoate, potassium sorbate, and natamycin. The maximum permitted levels for these additives in cheese and yogu
Autor:
Rezaei, Mohammad1 (AUTHOR), Alizadeh Sani, Mahmood1 (AUTHOR), Amini, Mohsen2 (AUTHOR), Shariatifar, Nabi1 (AUTHOR) nshariati@tums.ac.ir, Alikord, Mahsa1 (AUTHOR), Arabameri, Majid3 (AUTHOR), Chalipour, Anita4 (AUTHOR), Hazrati Reziabad, Reza1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Feb2022, Vol. 10 Issue 2, p460-469. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.