Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Chalfoun, Sára Maria"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chalfoun, Sára Maria, Pereira, Marcelo Cláudio, Carvalho, Gladyston Rodrigues, Pereira, Antonio Alves, Savian, Taciana Villela, Santos Botelho, Deila Magna
Publikováno v:
Coffee Science-ISSN 1984-3909; Vol. 8 No. 1 (2013); 43-52
Coffee Science; Vol. 8 Núm. 1 (2013); 43-52
Coffee Science; v. 8 n. 1 (2013); 43-52
Coffee Science
Universidade Federal de Lavras (UFLA)
instacron:UFLA
Coffee Science; Vol. 8 Núm. 1 (2013); 43-52
Coffee Science; v. 8 n. 1 (2013); 43-52
Coffee Science
Universidade Federal de Lavras (UFLA)
instacron:UFLA
The objective of this study was to verify the sensorial characteristics of grains of 21 Coffea arabica L. cultivars obtained from EPAMIG Experimental Farm in Patrocínio, Minas Gerais, in the Alto Paranaíba Region. The coffee cherries were husked an
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::f2b390c420e58b401df0847b69d5e1f7
http://www.coffeescience.ufla.br/index.php/Coffeescience/article/view/330
http://www.coffeescience.ufla.br/index.php/Coffeescience/article/view/330
Autor:
Lima Angélico, Caroline, Pimenta, Carlos José, Chalfoun, Sára Maria, de Resende Chagas, Sílvio Júlio, Cláudio Pereira, Marcelo, Chalfoun, Yasmin
Publikováno v:
Coffee Science-ISSN 1984-3909; Vol. 6 No. 1 (2011); 8-19
Coffee Science; Vol. 6 Núm. 1 (2011); 8-19
Coffee Science; v. 6 n. 1 (2011); 8-19
Coffee Science
Universidade Federal de Lavras (UFLA)
instacron:UFLA
Coffee Science; Vol. 6 Núm. 1 (2011); 8-19
Coffee Science; v. 6 n. 1 (2011); 8-19
Coffee Science
Universidade Federal de Lavras (UFLA)
instacron:UFLA
Although causing extensive damage, bagging coffee cherries before drying occurs even in the field due to adverse factors soon after boltering, such as rain during the harvest, problems during transport to the drying area or even the poor plantation d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::7848af41ababb91096c1e9be62d3f759
http://www.coffeescience.ufla.br/index.php/Coffeescience/article/view/372
http://www.coffeescience.ufla.br/index.php/Coffeescience/article/view/372
Publikováno v:
Coffee Science-ISSN 1984-3909; Vol. 1 No. 1 (2006); p. 28-35
Coffee Science; Vol. 1 Núm. 1 (2006); p. 28-35
Coffee Science; v. 1 n. 1 (2006); p. 28-35
Coffee Science
Universidade Federal de Lavras (UFLA)
instacron:UFLA
Coffee Science; Vol. 1 Núm. 1 (2006); p. 28-35
Coffee Science; v. 1 n. 1 (2006); p. 28-35
Coffee Science
Universidade Federal de Lavras (UFLA)
instacron:UFLA
Ochratoxin A (OTA) occurrence was studied in different coffee (Coffea arabica L.) berry types according to the processing method (dry or wet). Two hundred eighty nine coffee samples from 11 locations in the south of Minas Gerais State, Brazil were co
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::d2bf7c1bff83f5e49e3558a968e32d03
http://www.coffeescience.ufla.br/index.php/Coffeescience/article/view/16
http://www.coffeescience.ufla.br/index.php/Coffeescience/article/view/16
Autor:
Carvalho, Sabrina, Pimenta, Carlos José, Martínez Abreu, Lívia, Costa, Soares, Chalfoun, Sára Maria, Pimenta, Maria Emília de Sousa Gomes, Angélico, Caroline Lima, Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros
[POR] As pectinases são responsáveis pela degradação de uma molécula complexa de pectina, as quais estão presentes em todos os tecidos vegetais jovens. A produção de pectinases em microorganismos é influenciada pelo tempo de cultivo e escolh
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1291::bf870aa90808b82a50ef6ac9132eb8a8
https://hdl.handle.net/10317/11916
https://hdl.handle.net/10317/11916
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.