Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Chaland B."'
Publikováno v:
Oil & Gas Science and Technology, Vol 53, Iss 4, Pp 521-525 (2006)
L'eau, constituant majeur de nombreux produits alimentaires, a une influence déterminante sur les procédés de transformations, les caractéristiques et la stabilité des produits alimentaires. Les techniques RMN et d'imagerie RMN (IRM) qui fournis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b99a641480ed44f0be5c7a9b73fb427a
The understanding of the of cheese ripening mechanisms is essential to the modern control of the different cheeses technologies. Although numerous works have been published on cheese microstructure description, relatively few works dealing with macro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______166::1bf5b5a11e8491ac198d4d9a3c302631
https://hal.inrae.fr/hal-02580821
https://hal.inrae.fr/hal-02580821
The aim of this work was to study the spin-spin (T2) relaxation components of one hard cheese and three soft cheeses to characterize fat and water states. NMR signals were measured at 6°C with a 0.47 T NMR device. The transverse relaxation decay was
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______166::442dcf68a5b5ecbe5e6ca355dc21ade2
https://hal.inrae.fr/hal-02580125
https://hal.inrae.fr/hal-02580125
Autor:
Chaland, B.
The development of industrial materials induced the definition of knowledges on the cheese technologies used. So, a better transfer of the know how the cheeses maker to the industry will be ensured. The study of the mechanisms wich occured during che
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::87e48853981513df7418d56973abf970
https://hal.inrae.fr/tel-02578974
https://hal.inrae.fr/tel-02578974
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.