Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Chaiyawannakarn, Nuttapon"'
Autor:
Gheewala, Shabbir H., Silalertruksa, Thapat, Nilsalab, Pariyapat, Mungkung, Rattanawan, Perret, Sylvain R., Chaiyawannakarn, Nuttapon
Publikováno v:
In Bioresource Technology December 2013 150:457-465
Autor:
Waite, Richard, Beveridge, Malcolm, Brummett, Randall, Castine, Sarah, Chaiyawannakarn, Nuttapon, Kaushik, Sadasivam, Mungkung, Rattanawan, Nawapakpilai, Supawa, Philips, Michael
Fish—including finfish and shellfish—are an important item in the human food basket, contributing 17 percent of the global animal-based protein supply in 2010. They are an especially valuable food source in developing countries, where more than 7
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9018196b05bddd6042d31d174115c16a
https://hal.inrae.fr/hal-02800519
https://hal.inrae.fr/hal-02800519
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.