Zobrazeno 1 - 10
of 19 169
pro vyhledávání: '"Chain restaurant"'
Autor:
Bağçı, Ebru1 ebrubagci@beykent.edu.tr, Yılmaz, Cihan2 cyilmaz@dogus.edu.tr, Akay, Ecem2 eakay@dogus.edu.tr
Publikováno v:
Urban Academy/ Kent Akademisi. Summer2023, Vol. 16 Issue 2, p1108-1126. 19p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Hospitality and Tourism Management December 2020 45:348-358
Autor:
Alexander, Eleanore, Rutkow, Lainie, Gudzune, Kimberly A., Cohen, Joanna E., McGinty, Emma E.
Publikováno v:
In Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics August 2020 120(8):1359-1367
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
YILMAZ, Cihan, AKAY, Ecem
Publikováno v:
Journal of Travel & Tourism Research; Autumn2022, Vol. 21, p61-90, 30p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Pamukkale University Journal of Engineering Sciences, Vol 25, Iss 9, Pp 1014-1019 (2019)
The safety and quality of agricultural raw materials are important in the food service industry because raw materials are temperature sensitive and perishable. Hence, they should be stored in cold storage and temperature-controlled truck to maintain
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2b95632cd9b946a69d2b90697061ec85