Zobrazeno 1 - 10
of 122
pro vyhledávání: '"Chaillou, Stéphane"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Research International August 2022 158
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Najjari, Afef, Amairi, Houda, Chaillou, Stéphane, Mora, Diego, Boudabous, Abdellatif, Zagorec, Monique, Ouzari, Hadda
Publikováno v:
In Journal of Advanced Research January 2016 7(1):155-163
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IDF International Cheese Science and Technology Symposium
IDF International Cheese Science and Technology Symposium, Jun 2021, Québec, Canada
IDF International Cheese Science and Technology Symposium, Jun 2021, Québec, Canada
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1079d11167f45d3e53fd11503929a276
https://hal.inrae.fr/hal-03298693
https://hal.inrae.fr/hal-03298693
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Poirier, Simon, Rué, Olivier, Coeuret, Gwendoline, Champomier-Vergès, Marie-Christine, Loux, Valentin, Chaillou, Stéphane
Publikováno v:
BMC Research Notes, Vol 11, Iss 1, Pp 1-5 (2018)
BMC Research Notes
BMC Research Notes, BioMed Central, 2018, 11 (1), pp.1-5. ⟨10.1186/s13104-018-3908-2⟩
BMC Research Notes
BMC Research Notes, BioMed Central, 2018, 11 (1), pp.1-5. ⟨10.1186/s13104-018-3908-2⟩
Objectives Sequencing of 16S rDNA V3–V4 region is widely applied for food community profiling. However, two different universal forward primers (named here MUYZER-primer1 and KLINDWORTH-primer2) targeting an identical conservative sequence upstream
Autor:
Luong, Ngoc-Du, Membré, J.-M, Coroller, Louis, Zagorec, Monique, Poirier, Simon, Chaillou, Stéphane, Desmonts, Marie- Hélène, Werner, Dalal, Cariou, Véronique, Guillou, Sandrine
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology
International Journal of Food Microbiology, Elsevier, In press, pp.109208. ⟨10.1016/j.ijfoodmicro.2021.109208⟩
International Journal of Food Microbiology, Elsevier, In press, pp.109208. ⟨10.1016/j.ijfoodmicro.2021.109208⟩
International audience; Microbiological spoilage of meat is considered as a process which involves mainly bacterial metabolism leading to degradation of meat sensory qualities. Studying spoilage requires the collection of different types of experimen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::09545ca6bbd719385178d614f0b1bf43
http://hdl.handle.net/20.500.12278/38080
http://hdl.handle.net/20.500.12278/38080
Publikováno v:
Viandes et Produits Carnés
Viandes et Produits Carnés, 2020
Viandes et Produits Carnés, 2020
The microbiological study of food is limited because of the variability between samples (species diversity and abundance) andthe presence of unknown or yet non cultivated bacteria. Two approaches exist to circumvent this. One constitutes strain cockt
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e2182a92238932dbf0ba03a118d19bf4
https://hal.inrae.fr/hal-02960423
https://hal.inrae.fr/hal-02960423