Zobrazeno 1 - 10
of 170
pro vyhledávání: '"Chai, H. B."'
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
The roots of Lavandula stoechas ssp. stoechas afforded eleven known triterpenes, two steroids and two aromatics, in addition to two new triterpenes, 18-hydroxy-27-norolean-12,14-dien-30-al-28-oic acid and 3 beta -Iiydroxy-1-oxo-olean-12-ene-30-al-28-
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c36ecdc1540efa2b12a2094e7c722571
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/94325
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/94325
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lobo-Echeverri, T., Rivero-Cruz, J. F., Su, B.-N., Chai, H.-B., Cordell, G. A., Pezzuto, J. M., Swanson, S. M., Soejarto, D. D., Kinghorn, A. D.
Publikováno v:
Journal of Natural Products; April 2005, Vol. 68 Issue: 4 p577-580, 4p
Autor:
Gu, J.-Q., Graf, T. N., Lee, D., Chai, H.-B., Mi, Q., Kardono, L. B. S., Setyowati, F. M., Ismail, R., Riswan, S., Farnsworth, N. R., Cordell, G. A., Pezzuto, J. M., Swanson, S. M., Kroll, D. J., Falkinham, J. O., III, Wall, M. E., Wani, M. C., Kinghorn, A. D., Oberlies, N. H.
Publikováno v:
Journal of Natural Products; July 2004, Vol. 67 Issue: 7 p1156-1161, 6p
Autor:
Veras, M. L., Bezerra, M. Z. B., Lemos, T. L. G., Uchoa, D. E. de A., Braz-Filho, R., Chai, H.-B., Cordell, G. A., Pessoa, O. D. L.
Publikováno v:
Journal of Natural Products; April 2004, Vol. 67 Issue: 4 p710-713, 4p
Autor:
Ito, A., Chai, H.-B., Kardono, L. B. S., Setowati, F. M., Afriastini, J. J., Riswan, S., Farnsworth, N. R., Cordell, G. A., Pezzuto, J. M., Swanson, S. M., Kinghorn, A. D.
Publikováno v:
Journal of Natural Products; February 2004, Vol. 67 Issue: 2 p201-205, 5p