Zobrazeno 1 - 10
of 813
pro vyhledávání: '"Chaconine"'
Autor:
Magdalena Joanna Winkiel, Szymon Chowański, Maria Sulli, Gianfranco Diretto, Małgorzata Słocińska
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract Solanine (SOL) and chaconine (CHA) are glycoalkaloids (GAs) produced mainly by Solanum plants. These plant secondary metabolites affect insect metabolism; thus, they have the potential to be applied as natural plant protection products. Howe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/06f3d8415a9e4dd8b204379f2be75fd6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhang Z, Fu F, Bian Y, Zhang H, Yao S, Zhou C, Ge Y, Luo H, Chen Y, Ji W, Tian K, Yue M, Du W, Jin H, Tong P, Wu C, Ruan H
Publikováno v:
Journal of Inflammation Research, Vol Volume 15, Pp 5873-5888 (2022)
Zhiguo Zhang,1,2,* Fangda Fu,1,2,* Yishan Bian,1,2,* Huihao Zhang,1,2 Sai Yao,1,2 Chengcong Zhou,1,2 Yuying Ge,2 Huan Luo,3 Yuying Chen,4 Weifeng Ji,1 Kun Tian,1 Ming Yue,5 Weibin Du,6 Hongting Jin,1 Peijian Tong,1 Chengliang Wu,1,2 Hongf
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b9788245b11a4451af21b61f34697897
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Magdalena Joanna Winkiel, Szymon Chowański, Marek Gołębiowski, Sabino Aurelio Bufo, Małgorzata Słocińska
Publikováno v:
Metabolites, Vol 13, Iss 12, p 1179 (2023)
Glycoalkaloids (GAs) are produced naturally by plants and affect insect survivability and fertility. These compounds can be considered potential bioinsecticides; however, the mechanisms and effects of their action remain undiscovered. As lipids are e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/645e57f4e4664b87bdadd3b9ef1454cf
Publikováno v:
Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies, Vol 41, Iss 1, Pp 807-807 (2023)
Determinations concerning the glycoalkaloids content were made over four potato varieties (Hansa, Sieglinde, Nicola and Linda) obtained from a private German source, country in which potatoes are cultivated and consumed frequently. Potatoes have been
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41f208f82b554f11983d364da5ebc1d7
Publikováno v:
Animals, Vol 13, Iss 21, p 3350 (2023)
Glycoalkaloids (GA) are anti-nutritional factors in standard potato protein concentrate (PPC) fed to piglets. Increasing levels of standard PPC was expected to affect growth performance and fecal score negatively. Seven-hundred-and-twenty pigs (7–3
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa6d0a857e5c46829c24882f8a47960b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kowalczewski Przemysław Łukasz, Zembrzuska Joanna, Drożdżyńska Agnieszka, Smarzyński Krzysztof, Radzikowska Dominika, Kieliszek Marek, Jeżowski Paweł, Sawinska Zuzanna
Publikováno v:
Open Chemistry, Vol 19, Iss 1, Pp 1225-1232 (2021)
The results of studies published in recent years indicate the broad biological activity of potato juice (PJ), which is a byproduct of the starch production process. Among the most frequently described activities are anti-inflammatory, antioxidant, an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/62c56772517f416693ed4d2365529db7