Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Chaabani Emna"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ben Abdennebi, Ameni, Chaabani, Emna, Ben Jemaa, Mariem, Hammami, Majdi, Khammassi, Saber, Nait Mohamed, Salma, Aidi Wannes, Wissem, Hamrouni Sellami, Ibtissem, Fabiano Tixier, Anne-Sylvie, Bettaieb Rebey, Iness
Publikováno v:
Foods; Dec2024, Vol. 13 Issue 23, p3899, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chaabani, Emna, Bettaieb Rebey, Iness, Bourgou, Soumaya, Hammami, Majdi, Ksouri, Riadh, Abert Vian, Maryline
Publikováno v:
Journal of Food Measurement & Characterization; Apr2024, Vol. 18 Issue 4, p2526-2534, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Current Opinion in Green and Sustainable Chemistry June 2017 5:44-48
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chaabani, Emna, Bettaieb Rebey, Iness, Bourgou, Soumaya, Hammami, Majdi, Ksouri, Riadh, Abert Vian, Maryline
Publikováno v:
Journal of Food Measurement and Characterization; 20240101, Issue: Preprints p1-9, 9p
Autor:
Chaabani Emna, Abert Vian Maryline, Dakhlaoui Sarra, Bourgou Soumaya, Chemat Farid, Ksouri Riadh
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 26, p 25 (2019)
This study assesses, qualitatively and quantitatively, the performance of ten bio-based solvents to replace hexane for the extraction of oil from Pistacia lentiscus edible fruits. Solvent screening was achieved through theoretical approach using the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e4566478068145cda65aa1ff4e958cc4