Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Chañar flour"'
Autor:
Varela, María del Carmen, González, Marlene, Villalobos, Enrique, Gacitúa, Sandra, Montenegro, Jaime
Publikováno v:
Idesia (Arica), Volume: 37, Issue: 3, Pages: 131-137, Published: SEP 2019
RESUMEN Chañar (Geoffroea decorticans), es un árbol resistente a la sequía de zonas áridas y según varios autores ha sido parte importante de la dieta de pueblos como Atacameños, Collas, Diaguitas y Aimaras. Harina, arrope y derivados, se vincu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______614::38ab66371fba3badb7134472d33cf413
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-34292019000300131&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.cl/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0718-34292019000300131&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.