Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Chávez Quintana P"'
Autor:
Efraín M. Castro–Alayo, Segundo G. Chávez–Quintana, Erick A. Auquiñivín-Silva, Armstrong B. Fernández-Jeri, Otilia Acha-De la Cruz, Nadia Rodríguez-Hamamura, Guadalupe Olivas-Orozco, David Roberto Sepúlveda-Ahumada
Publikováno v:
Scientia Agropecuaria, Vol 10, Iss 4 (2019)
Los aceites esenciales (AE) son usados como conservantes en la industria de alimentos, debido a sus características fisicoquímicas y actividad antioxidante. El objetivo de esta investigación fue determinar rendimiento (R), gravedad específica (GE
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4eccb88bb6c7483ca0e59ff56238c948
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Suárez Fernandez Y; Facultad de Medicina Veterinaria, Universidad Agraria de La Habana, Carretera a Tapaste y Autopista Nacional km 23 1/2, San José de Las Lajas, La Habana, Cuba., Cepero Rodríguez O, Figuero Portal M, Chávez Quintana P, Cabrera Pérez C, Pérez Duarte NW
Publikováno v:
Revue scientifique et technique (International Office of Epizootics) [Rev Sci Tech] 2007 Dec; Vol. 26 (3), pp. 565-76.