Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Ceylan, Asuman"'
Autor:
KENDİRLİ, Berna, CEYLAN, Asuman
Publikováno v:
Ziraat Fakültesi Dergisi
Zeytin karasuyu atığı (KS) içerdiği yağasitleri ve fenolik bileşikleri nedeniyle toprak mikrobiyal aktivitesini tehditetmektedir. Bu çalışmanın amacı, zeytin karasuyu ile birlikte uygulanan, ısılişlem (70 oC/sa) görmüş ve görmemiş
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::8d9759fc69d73726a53b77b5a55f443d
https://dergipark.org.tr/tr/pub/sduzfd/issue/40528/466292
https://dergipark.org.tr/tr/pub/sduzfd/issue/40528/466292
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Keskin, İrfan1 irfankskn@gmail.com, Kocatepe, Demet1, Turan, Hülya1, Altan, Can Okan1, Köstekli, Bayram1, Ceylan, Asuman1, Candan, Canan1
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2018, Vol. 43 Issue 4, p655-662. 8p. 4 Graphs.