Zobrazeno 1 - 10
of 240
pro vyhledávání: '"Cevasco, R"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Caser, M, Masino, F, Gervasio, S, Fassio, F, Ben Hassine, M, Benedetti, P, Caradonia, F, Cocchiara, S, Milc, J. A., Caccialupi, G, Pulvirenti, A, Antonelli, A, Torri, L, Cevasco, R, Rovera, F, Scariot, V, Francia, E, Bertora, C, Ertani, A, Bertelli, C.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3674::ac9941b9c3007c84d454c4bbb8a77610
https://hdl.handle.net/11380/1280984
https://hdl.handle.net/11380/1280984
Autor:
Fontefrancesco MF; University of Gastronomic Sciences, Piazza Vittorio Emanuele 9, 12060, Bra/Pollenzo, Italy.; Department of Anthropology, Durham University, Durham, DH1 3LE, UK., Zocchi DM; University of Gastronomic Sciences, Piazza Vittorio Emanuele 9, 12060, Bra/Pollenzo, Italy. d.zocchi@unisg.it., Cevasco R; University of Gastronomic Sciences, Piazza Vittorio Emanuele 9, 12060, Bra/Pollenzo, Italy., Dossche R; Department of Antiquity, Philosophy, and History, University of Genoa, Via Balbi 2-6, 16126, Genoa, Italy., Abidullah S; Department of Botany, Abdul Wali Khan University Khyber Pakhtunkhwa, Mardan, 23200, Pakistan., Pieroni A; University of Gastronomic Sciences, Piazza Vittorio Emanuele 9, 12060, Bra/Pollenzo, Italy.; Department of Medical Analysis, Tishk International University, Qazi Muhammad, Erbil, Kurdistan, 44001, Iraq.
Publikováno v:
Journal of ethnobiology and ethnomedicine [J Ethnobiol Ethnomed] 2022 Jun 01; Vol. 18 (1), pp. 42. Date of Electronic Publication: 2022 Jun 01.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.