Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Cetiner, Buket"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Trevisan, Susane, Koksel, Filiz, Cetiner, Buket, Shamanin, Vladimir P., Pototskaya, Inna V., Ozdemir, Bayram, Morgounov, Alexey I., Koksel, Hamit
Publikováno v:
Cereal Chemistry; Jul2024, Vol. 101 Issue 4, p871-883, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Koksel, Hamit, Cetiner, Buket, Ozkan, Kubra, Tekin‐Cakmak, Zeynep Hazal, Sagdic, Osman, Sestili, Francesco, Jilal, Abderrazek
Publikováno v:
Cereal Chemistry; May2024, Vol. 101 Issue 3, p630-640, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
A New Functional Wheat Flour Flatbread (Bazlama) Enriched with High-β-Glucan Hull-Less Barley Flour.
Autor:
Koksel, Hamit, Tekin-Cakmak, Zeynep Hazal, Oruc, Sena, Kilic, Gozde, Ozkan, Kubra, Cetiner, Buket, Sagdic, Osman, Sestili, Francesco, Jilal, Abderrazek
Publikováno v:
Foods; Jan2024, Vol. 13 Issue 2, p326, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.