Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Cetin‐Karaca, Hayriye"'
Publikováno v:
In Applied Food Research June 2023 3(1)
Publikováno v:
In Food Bioscience 1 September 2015 11:8-16
Autor:
Cetin‐Karaca, Hayriye1 (AUTHOR) hayriyecetin@gmail.com, Morgan, Melissa C.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Safety. Dec2020, Vol. 40 Issue 6, p1-14. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cetin-Karaca, Hayriye
Publikováno v:
Theses and Dissertations--Animal and Food Sciences.
This study investigated the antimicrobial efficacy of bioactive plant compounds along with high pressure processing (HPP) against pathogens Bacillus cereus and Cronobacter sakazakii in infant formula and infant rice cereal. The influence of these app
Autor:
Cetin-Karaca, Hayriye
Publikováno v:
University of Kentucky Master's Theses.
Raw and processed foods are vulnerable to contamination during their production, distribution and sale. Thus, a wide variety of chemical preservatives are used in the food industry to prevent the growth of food spoilage and pathogenic bacteria. Howev
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Bioscience; September 2015, Vol. 11 Issue: 1 p8-16, 9p