Zobrazeno 1 - 10
of 101
pro vyhledávání: '"Cesáro, Attilio"'
Autor:
Filibian, Marta, Elisei, Elena, Serra, Sonia Colombo, Rosso, Alberto, Tedoldi, Fabio, Cesàro, Attilio, Carretta, Pietro
$^1$H nuclear spin-lattice relaxation and Dynamic Nuclear Polarization (DNP) have been studied in amorphous samples of trehalose sugar doped with TEMPO radicals by means of mechanical milling, in the 1.6 K $\div$ 4.2 K temperature range. The radical
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1602.05595
Publikováno v:
Journal of Chemical Physics 126 (07/01/2007) 014510
This paper deals with the comparative use of the chemical shift surfaces to simulate experimental 13C CPMAS data on amorphous solid state disaccharides, paying particular attention to -1-1 linkage of trehalose, to -1,4 linkage between pyranose
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/cond-mat/0606408
Publikováno v:
Journal of Chemical Physics 126 (07/01/2007) 014511
The aim of this article is to assess the ability of chemical shift surfaces to provide structural information on conformational distributions of disaccharides in glassy solid state. The validity of the general method leading to a simulation of inhomo
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/cond-mat/0606405
Autor:
Jarzębski, Maciej, Bellich, Barbara, Białopiotrowicz, Tomasz, Śliwa, Tomasz, Kościński, Jeremi, Cesàro, Attilio
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids July 2017 68:90-101
Autor:
Tavagnacco, Letizia, Mason, Philip E., Schnupf, Udo, Pitici, Felicia, Zhong, Linghao, Himmel, Michael E., Crowley, Michael, Cesàro, Attilio, Brady, John W.
Publikováno v:
In Carbohydrate Research 1 May 2011 346(6):839-846
Autor:
Lawal, Olayide S., Lapasin, Romano, Bellich, Barbara, Olayiwola, Tajudeen O., Cesàro, Attilio, Yoshimura, Miki, Nishinari, Katsuyoshi
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids 2011 25(7):1785-1792
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sussich, Fabiana, Cesàro, Attilio
Publikováno v:
In Carbohydrate Research 2008 343(15):2667-2674
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In FEMS Microbiology Ecology 2005 53(1):157-166