Zobrazeno 1 - 10
of 1 218
pro vyhledávání: '"Cervus nippon"'
Publikováno v:
Ecology and Evolution, Vol 14, Iss 2, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract Mineral licks are indispensable habitats to the life history of large mammal herbivores (LMH). Geophagy at licks may provide the necessary minerals for LMH, while LMH may be ecosystem engineers of licks by altering vegetation cover and soil
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e62513da63a46a5b98e5af20d118ade
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hayato Takada, Keita Nakamura
Publikováno v:
Animals, Vol 14, Iss 13, p 1924 (2024)
It has been known that harvesting by humans strongly influences individual within-home range habitat selection of many deer species; however, little is known about the effect of harvesting on coarse-scale habitat selection (i.e., spatial distribution
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3dfeb44b78d14d5a97e58157b5a38428
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 8, Pp 68-75 (2022)
In order to study the difference and the change tendency of the amino acid content in different processing methods and different parts of the sika deer meat, total 17 kinds of hydrolyzed amino acids in different processing methods (frozen-dry and bak
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/225253040ccb48bc85b388e5ff580d1b