Zobrazeno 1 - 10
of 145
pro vyhledávání: '"Cervera-Mata A"'
Autor:
Cervera-Mata, Ana1 (AUTHOR) agcervera@cebas.csic.es, Lara-Ramos, Leslie2 (AUTHOR) lara.ramos@gmail.com, Rufián-Henares, José Ángel3 (AUTHOR) jarufian@ugr.es, Fernández-Arteaga, Alejandro2 (AUTHOR) jandro@ugr.es, Fernández-Bayo, Jesús4 (AUTHOR) jdfbayo@ugr.es, Delgado, Gabriel4 (AUTHOR) gdelgado@ugr.es
Publikováno v:
Agronomy. Oct2024, Vol. 14 Issue 10, p2426. 14p.
Autor:
Ana Cervera-Mata, Leslie Lara-Ramos, José Ángel Rufián-Henares, Alejandro Fernández-Arteaga, Jesús Fernández-Bayo, Gabriel Delgado
Publikováno v:
Agronomy, Vol 14, Iss 10, p 2426 (2024)
The conversion of spent coffee grounds (SCG) into hydrochars has been the subject of extensive research in recent years, aimed at evaluating their potential for biofortifying foods and mitigating the plant toxicity linked to SCG. This study aimed to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6fb1a4b162ab4ca2864d9c53460a4e1b
Autor:
Cervera-Mata, Ana1 (AUTHOR) agcervera@cebas.csic.es, Lara-Ramos, Leslie2 (AUTHOR) leslie.lara.ramos@gmail.com, Rufián-Henares, José Ángel3 (AUTHOR) jarufian@ugr.es, Fernández-Bayo, Jesús4 (AUTHOR) jdfbayo@ugr.es, Delgado, Gabriel4 (AUTHOR) gdelgado@ugr.es, Fernández-Arteaga, Alejandro2 (AUTHOR) jandro@ugr.es
Publikováno v:
Agronomy. Sep2024, Vol. 14 Issue 9, p2063. 11p.
Autor:
Ana Cervera-Mata, Leslie Lara-Ramos, José Ángel Rufián-Henares, Jesús Fernández-Bayo, Gabriel Delgado, Alejandro Fernández-Arteaga
Publikováno v:
Agronomy, Vol 14, Iss 9, p 2063 (2024)
The transformation of spent coffee grounds (SCGs) into hydrochars has been extensively studied in recent years to explore their potential in biofortifying foods and mitigating the plant toxicity associated with SCGs. This study aimed to evaluate the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fbe14593bc8545bb91515a6da1ae4c0f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Beatriz Navajas-Porras, Ana Cervera-Mata, Alejandro Fernández-Arteaga, Adriana Delgado-Osorio, Miguel Navarro-Moreno, Daniel Hinojosa-Nogueira, Silvia Pastoriza, Gabriel Delgado, Miguel Navarro-Alarcón, José Ángel Rufián-Henares
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 13, Iss 4, p 465 (2024)
Spent coffee grounds (SCG) are a type of food waste and are produced in abundance around the world. However, their utilization as a soil organic amendment is challenging due to their phytotoxic effect. In the present work, the impact of agronomic bio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a100c6efc11543e3a9b0a38ffedfb1ca
Autor:
Beatriz Navajas-Porras, Ana Cervera-Mata, Alejandro Fernández-Arteaga, Adriana Delgado-Osorio, Miguel Navarro-Moreno, Daniel Hinojosa-Nogueira, Silvia Pastoriza, Gabriel Delgado, Miguel Navarro-Alarcón, José Ángel Rufián-Henares
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 8, p 1146 (2024)
Spent coffee grounds (SCGs) are a food waste with a large generation around the world. However, their utilization as a soil organic amendment is difficult due to their phytotoxic effect. In the present work, the impact of agronomic biofortification o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8a758742f3ba4a528616589d825f5e13
Autor:
Cervera-Mata, Ana, Delgado, Gabriel, Fernández-Arteaga, Alejandro, Fornasier, Flavio, Mondini, Claudio
Publikováno v:
In Journal of Environmental Management 15 January 2022 302 Part B
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.