Zobrazeno 1 - 10
of 545
pro vyhledávání: '"Ceruso, M."'
Autor:
Blay, J.-Y., Schiffler, C., Bouché, O., Brahmi, M., Duffaud, F., Toulmonde, M., Landi, B., Lahlou, W., Pannier, D., Bompas, E., Bertucci, F., Chaigneau, L., Collard, O., Pracht, M., Henon, C., Ray-Coquard, I., Armoun, K., Salas, S., Spalato-Ceruso, M., Adenis, A., Verret, B., Penel, N., Moreau-Bachelard, C., Italiano, A., Dufresne, A., Metzger, S., Chabaud, S., Perol, D., Le Cesne, A.
Publikováno v:
In Annals of Oncology
Autor:
Spalato-Ceruso, M1,2 (AUTHOR), Laroche-Clary, A1,2 (AUTHOR), Perret, R3 (AUTHOR), Valverde, Y1,2 (AUTHOR), Chaire, V1,2 (AUTHOR), Derieppe, Marie-Alix4 (AUTHOR), Velasco, V3 (AUTHOR), Bourdon, A5 (AUTHOR), Italiano, A1,2,4 (AUTHOR) a.italiano@bordeaux.unicancer.fr
Publikováno v:
Experimental Hematology & Oncology. 5/31/2023, Vol. 12 Issue 1, p1-5. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Spalato-Ceruso, M, Laroche-Clary, A, Perret, R, Valverde, Y, Chaire, V, Derieppe, Marie-Alix, Velasco, V, Bourdon, A, Italiano, A
Supplementary Material 1: Materials and Methods, and Supplementary data
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1f46da707f96d26b129424bc72478528
Autor:
Penel, N., Italiano, A., Wallet, J., Chaigneau, L., Verret, B., Firmin, N., Watson, S., Valentin, T., Bompas, E., Bertucci, F., Brahmi, M., Le Cesne, A., Brunot, A., Spalato Ceruso, M., Vanseymortier, M., Decoupigny, E., Taieb, S., Le Deley, M-C., Perrin, C., Blay, J-Y.
Publikováno v:
In Annals of Oncology September 2024 35 Supplement 2:S1030-S1030
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Beef burgers are meat preparations with easy perishability. To ensure a longer shelf-life, the Regulation EU 1129/11 allows the use of some additives. However, health-conscious consumers prefer products which do not contain synthetic substances. Aim
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3730::e626d0a680eba8ddb5e8761a8ea69850
http://hdl.handle.net/11588/855151
http://hdl.handle.net/11588/855151