Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Cerne, Virna"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Additional file 1: Table S1. Monosaccharide summary of Plantago ovata mucilage fractionated by the small-scale extraction pipeline in comparison with previously published large scale techniques.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3ffc4ca83302d4878ab4b3cacb9083b9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Feb2021, Vol. 56 Issue 2, p1040-1047, 8p
Autor:
Le-Bail, Alain, Zuniga, Ruben, Prost, Carol, Lambert, J.L., Lucas, Tiphanie, Sikora, Marek, Rosell, M. Cristina, Ćurić, Duška, Park, Thomas, Kiseleva V., Pitroff M., VanHaesendonck, I., Bonnand-Ducasse, M., Koczwara, M., Cerne, Virna
The European bread industry is using refrigeration more and more to extend the shelf life of bakery products. The associated technologies, called bake-off-technology, allows the retail of freshly baked breads made from industrial frozen (and non froz
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::8df1cff98bb36375b35f1e89746507c7
https://www.bib.irb.hr/598492
https://www.bib.irb.hr/598492