Zobrazeno 1 - 10
of 616
pro vyhledávání: '"Cerjak, M."'
Autor:
Verza M; Department of Agricultural and Food Sciences, Alma Mater Studiorum-Università di Bologna, 40127 Bologna, Italy., Camanzi L; Department of Agricultural and Food Sciences, Alma Mater Studiorum-Università di Bologna, 40127 Bologna, Italy., Rota C; Department of Agricultural and Food Sciences, Alma Mater Studiorum-Università di Bologna, 40127 Bologna, Italy., Cerjak M; Faculty of Agriculture, University of Zagreb, 10000 Zagreb, Croatia., Mulazzani L; Department of Agricultural and Food Sciences, Alma Mater Studiorum-Università di Bologna, 40127 Bologna, Italy., Malorgio G; Department of Agricultural and Food Sciences, Alma Mater Studiorum-Università di Bologna, 40127 Bologna, Italy.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2023 Apr 21; Vol. 12 (8). Date of Electronic Publication: 2023 Apr 21.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kallas, Z., Vitale, M., Candek-Potokar, M., Lebret, B., Pugliese, C., Cerjak, M., Oliver, M.A., Tomazin, U., Aquilani, C., Gil, J.M.
The EU is supporting measures to stimulate enhanced value-added products in order to promote actions that may conserve local, rustic and threatened livestock breeds. New Traditional Pork Products (TPP) and Innovative Traditional Pork Products (ITPP)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::7f6421c62d17456ff9ed6c72b3ee6a27
Autor:
Vitale M; IRTA, Food Industries, Finca Camps i Armet, 17121 Monells, Spain., Kallas Z; CREDA-UPC-IRTA, Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari, 08860 Castelldefels, Spain., Rivera-Toapanta E; IRTA, Food Industries, Finca Camps i Armet, 17121 Monells, Spain., Karolyi D; UNIZG, University of Zagreb Faculty of Agriculture, Svetošimunska cesta 25, 10000 Zagreb, Croatia., Cerjak M; UNIZG, University of Zagreb Faculty of Agriculture, Svetošimunska cesta 25, 10000 Zagreb, Croatia., Lebret B; PEGASE, INRAE, Institut Agro, 35590 Saint Gilles, France., Lenoir H; IFIP - Institut du Porc, La Motte au Vicomte, BP 35104, 35651 Le Rheu, France., Pugliese C; UNIFI, Universita degli Studi di Firenze, Department of Agriculture, Food, Environment and Forestry (DAGRI), Section of Animal Sciences, Via delle Cascine, 5, 50144 Firenze, Italy., Aquilani C; UNIFI, Universita degli Studi di Firenze, Department of Agriculture, Food, Environment and Forestry (DAGRI), Section of Animal Sciences, Via delle Cascine, 5, 50144 Firenze, Italy., Čandek-Potokar M; KIS, Kmetijski Inštitut Slovenije, Agricultural Institute of Slovenia, Hacquetova ulica 17, 1000 Ljubljana, Slovenia., Gil M; IRTA, Food Industries, Finca Camps i Armet, 17121 Monells, Spain., Oliver MÀ; IRTA, Food Industries, Finca Camps i Armet, 17121 Monells, Spain. Electronic address: mariaangels.oliver@irta.cat.
Publikováno v:
Meat science [Meat Sci] 2020 Oct; Vol. 168, pp. 108179. Date of Electronic Publication: 2020 May 07.
Autor:
Ilakovac B; Food Waste Prevention Centre - FWAPC, Kornatska 1 C, Zagreb, Croatia., Voca N; University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Svetosimunska 25, Zagreb, Croatia. Electronic address: nvoca@agr.hr., Pezo L; University of Belgrade, Institute of General and Physical Chemistry, Studentski trg 12/V, Belgrade, Serbia., Cerjak M; University of Zagreb, Faculty of Agriculture, Svetosimunska 25, Zagreb, Croatia.
Publikováno v:
Waste management (New York, N.Y.) [Waste Manag] 2020 Feb 01; Vol. 102, pp. 231-240. Date of Electronic Publication: 2019 Nov 01.
Autor:
Alshuniaber, Mohammad Abdulrahman1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2024, Vol. 36 Issue 4, p1-12. 12p.