Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Cereal lipids"'
Autor:
Rozenberg, Raoul, Ruibal-Mendieta, Nike, Petitjean, Géraldine, Cani, Patrice D., Delacroix, Dominique L., Delzenne, Nathalie M., Meurens, Marc, Quetin-Leclercq, Joëlle, Habib Jiwan, Jean-Louis
Publikováno v:
Journal of Cereal Science, Vol. 38, no. 2, p. 189-197 (2003)
Spelt is still a minor cereal crop, mainly grown in Belgium. It is said to have a better nutritive value than winter wheat. Moreover, interesting functional properties have traditionally been attributed to spelt, such as a cholesterol-lowering effect
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1493::95c2a41ef31e6c436781b345cc3615c8
https://hdl.handle.net/2078.1/127910
https://hdl.handle.net/2078.1/127910
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Larsson, K.
Publikováno v:
Food Structure
The functional properties of different lipids in foods are demonstrated and related to the structure of lipid or lipid-water phases. On the basis of new X-ray data on the crystal structure of the B'-form and the a + B' transition in fats, the polymor
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1459::74b751ebd14b7d3c89f6e59d84db4345
https://digitalcommons.usu.edu/foodmicrostructure/vol1/iss1/6
https://digitalcommons.usu.edu/foodmicrostructure/vol1/iss1/6