Zobrazeno 1 - 10
of 923
pro vyhledávání: '"Cercis chinensis"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jian Y; College of Life Science, Yangtze University, Jingzhou, China.; School of Life Science and Engineering, Henan University of Urban Construction, Pingdingshan, China., Xiao X; College of Life Science, Yangtze University, Jingzhou, China.; School of Life Science and Engineering, Henan University of Urban Construction, Pingdingshan, China., Qian X; School of Life Science and Engineering, Henan University of Urban Construction, Pingdingshan, China., Liang M; School of Life Science and Engineering, Henan University of Urban Construction, Pingdingshan, China., Chen H; College of Life Science, Yangtze University, Jingzhou, China., Song W; School of Life Science and Engineering, Henan University of Urban Construction, Pingdingshan, China.; Zhengzhou Research Institute, Harbin Institute of Technology, Zhengzhou, China.; National and Local Joint Engineering Laboratory for Synthesis, Transformation and Separation of Extreme Environmental Nutrients, School of Chemistry and Chemical Engineering, Harbin Institute of Technology, Harbin, China.
Publikováno v:
Journal of food science [J Food Sci] 2024 Dec 28. Date of Electronic Publication: 2024 Dec 28.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Solid State Sciences October 2023 144
Autor:
Wei, Qiang, Zhang, Yi-han
Publikováno v:
In Ultrasonics Sonochemistry June 2023 96
Autor:
Qiang Wei, Yi-han Zhang
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 96, Iss , Pp 106422- (2023)
The purpose of the study was to improve the extraction of polysaccharide from the leaves of Cercis chinensis Bunge using ultrasound, and compare the difference between boiling and ultrasound extraction in terms of polysaccharide content, monosacchari
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e9af781c87d8432dbbd0c39b52fc37db
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.