Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Center temperature"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 14, Pp 88-94 (2023)
Frozen dough technology is widely used in the industrial production of flour products, however, frozen dough technology in the application process will still be flawed, resulting in frozen dough and final product quality deterioration. In this study,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d0181e7a9c8a452d9a39380d53470e98
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tomoko, Hosoya, Makiko, Otsu
Publikováno v:
医療保健学研究 : つくば国際大学紀要 = Medical and health science research : Bulletin of Tsukuba International University. :15-19
Autor:
Makiko, Otsu, Tomoko, Hosoya
Publikováno v:
医療保健学研究 : つくば国際大学紀要 = Medical and health science research : Bulletin of Tsukuba International University. :9-14
Publikováno v:
医療保健学研究 : つくば国際大学紀要 = Medical and health science research : Bulletin of Tsukuba International University. :79-86
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.