Zobrazeno 1 - 10
of 77
pro vyhledávání: '"Cengiz Caner"'
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 4, Iss 1, Pp 100378- (2024)
This study aims to present alternative solutions for food aid that meet the needs of disaster victims after significant disasters. Food support in post-disasters period is a vital humanitarian service that enables disaster victims to survive and main
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0f37d40793db4a01802a135d6b3d81c4
Autor:
Cengiz Caner, Ayşe Vural Özeç, Hüseyin Aydın, Ayşen Topalkara, Mustafa Kemal Arıcı, Haydar Erdoğan, Mustafa İlker Toker
Publikováno v:
Türk Oftalmoloji Dergisi, Vol 42, Iss 1, Pp 47-52 (2012)
Pur po se: The aim was to compare total oxidative stress (TOS), total antioxidant capacity (TAC), and paraoxonase (PON1), arylesterase (ARE), and lipid peroxidase (LPO) levels in the aqueous humor and concurrent venous blood serum and to evaluate th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b5ef83ec8ba24ada906717434aa6cd83
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 20, Issue: 3 168-181
SPORMETRE Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri Dergisi
SPORMETRE Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri Dergisi
The purpose of this research is to examine the cyberbullying behaviors of different sports spectators. For this purpose, relational screening model was used in the study. In addition, due to the fact that due diligence will be made, the study has a d
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. 57:6046-6054
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Polymers for Advanced Technologies.
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering.
Autor:
Muhammed Yüceer, Cengiz Caner
Publikováno v:
Journal of Food Measurement and Characterization. 16:2961-2968
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. 58:890-897