Zobrazeno 1 - 10
of 111
pro vyhledávání: '"Celotti Emilio"'
Autor:
Celotti Emilio, Sadeghian Fateme, Comuzzo Piergiorgio, Iacumin Lucilla, Zanzotti Roberto, Giovannini Oscar, Trioli Gianni, Pio Torraco Nicola, Visintini Oliviero, Mian Giovanni
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 68, p 01025 (2023)
In the defense against downy mildew, copper is still widely used, particularly in organic management. At any rate, specific investigations are needed to significantly reduce the use of copper and minimize its environmental impact. This study, conduct
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/540ca50f829f4f3d87f675365488c345
Autor:
Gabbardo Marcos, Celotti Emilio
Publikováno v:
Ciência e Técnica Vitivinícola, Vol 30, Iss 2, Pp 94-101 (2015)
O objetivo do trabalho foi estabelecer as principais características físico-químicas de alguns espumantes brasileiros. Para isso, foram coletadas 19 amostras representativas dos espumantes brasileiros, diretamente do ponto de venda. Em seguida, fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ccb97c80741c4c638c352aa2534dffe4
Autor:
Gallo, Adelaide, Roman, Tomas, Paolini, Mauro, Tonidandel, Loris, Leonardelli, Andrea, Celotti, Emilio, Nardin, Tiziana, Natolino, Andrea, Cappello, Nicola, Larcher, Roberto
Publikováno v:
In Food Research International June 2024 186
Autor:
Mian, Giovanni, Colautti, Andrea, Belfiore, Nicola, Marcuzzo, Patrick, Tomasi, Diego, Bell, Luke, Celotti, Emilio
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 15 March 2024 328
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Comparison of a Rapid Light-Induced and Forced Test to Study the Oxidative Stability of White Wines.
Autor:
Celotti, Emilio1 (AUTHOR) emilio.celotti@uniud.it, Lazaridis, Georgios1 (AUTHOR) lazaridis.georgios@spes.uniud.it, Figelj, Jakob1 (AUTHOR) figelj.jakob@spes.uniud.it, Scutaru, Yuri2 (AUTHOR) iurie.scutaru@enl.utm.md, Natolino, Andrea1 (AUTHOR) andrea.natolino@uniud.it
Publikováno v:
Molecules. Jan2022, Vol. 27 Issue 1, p1-14. 14p. 1 Color Photograph, 2 Diagrams, 3 Charts, 4 Graphs.
Autor:
Bambina, Paola, Vitaggio, Clara, Pollon, Matteo, Gargano, Marco, Martinico, Antonino, Celotti, Emilio, Cinquanta, Luciano, Corona, Onofrio
Publikováno v:
European Food Research & Technology; Feb2024, Vol. 250 Issue 2, p425-440, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.