Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Cellulose ether emulsion"'
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
The effect of oil concentration (from 5 to 47%) and type of cellulose ether on the rheological properties (flow and linear viscoelasticity), microstructure and oil digestion in o/w cellulose ether emulsions were investigated in the study. Three types
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::009a48317458e9ccb71c593a3f789d4b
http://hdl.handle.net/10261/270791
http://hdl.handle.net/10261/270791
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Borreani, Jennifer Alexandra Audrey, Hernando Hernando, Mª Isabel, Salvador Alcaraz, Ana, Quiles Chuliá, Mª Desamparados
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
[EN] BACKGROUND: Dairy desserts are popular traditional products, but because of their high calorie or fat content, they can be unsuitable for people who have certain dietary requirements. The aim of this study was to design panna cottas with similar
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::10ca81fb1ad269798a1088881646f00d
https://doi.org/10.1002/jsfa.8373
https://doi.org/10.1002/jsfa.8373
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.