Zobrazeno 1 - 10
of 328
pro vyhledávání: '"Cellulase-free xylanase"'
Autor:
Haniyya Haniyya, Lina Mulyawati, Is Helianti, Phitsanu Pinmanee, Kanokarn Kocharin, Duriya Cantasingh, Thidarat Nimchua
Publikováno v:
Indonesian Journal of Biotechnology, Vol 26, Iss 1, Pp 15-24 (2021)
Thermoalkalophilic xylanases promise potential application in pulp biobleaching to reduce the use of toxic chlorinated chemical agents, which are harmful to the environment. In this study, a thermoalkalophilic endoxylanase gene (bhxyn3) originating f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8b08b7f201e84f5498f9886ee9adf4e7
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels, Vol 11, Iss 1, Pp 1-10 (2018)
Abstract Background Xylan removal by bacterial pretreatments has been confirmed to increase the digestibility of biomass. Here, an effective xylan removal technique has been developed to enhance the digestibility of wheat straw and simultaneously pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed950aa96f6f40c5a71c8eae55aba014
Publikováno v:
Brazilian Archives of Biology and Technology, Vol 58, Iss 6, Pp 913-922 (2015)
ABSTRACT A xylanolytic bacterium was isolated from mushroom compost by using enrichment technique. Results from the metabolic fingerprinting, whole-cell fatty acids methyl ester analysis and 16S rDNA sequencing suggested the bacterium to be Cellulosi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d6f35a13f6524199a3f1c397bf40a0d5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati. Fascicle VI: Food Technology, Vol 35, Iss 1, Pp 34-44 (2011)
Cellulase-free xylanase by Streptomyces sp.P12-137 was obtained bycultivation on the wheat bran as the sole carbon source. The effect of carbon and nitrogen sources and a ratio of them on the cellulase-free xylanase production was investigated. The n
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5138ffc0df134038bd1d6a5b9294712e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.