Zobrazeno 1 - 10
of 188
pro vyhledávání: '"Cell wall disassembly"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agronomy, Vol 11, Iss 6, p 1100 (2021)
During the ripening process of fruit, the solubilization and depolymerization of cell wall components takes place, which results in the loss of firmness or the softening of fruit. Recently, we reported that two different strawberry cultivars (“Cris
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c0051aeedcde46dd8c3d506aa322b0b5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 9 (2018)
The main goal of this study was to investigate the influences of Phomopsis longanae Chi infection on activities of cell wall-degrading enzymes (CWDEs), and contents of cell wall components in pericarp of harvested “Fuyan” longan (Dimocarpus longa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8ee12ee3ed77495288c6a3f3298a03ce
Autor:
Karla Jara, Ricardo I. Castro, Patricio Ramos, Carolina Parra-Palma, Felipe Valenzuela-Riffo, Luis Morales-Quintana
Publikováno v:
Plants, Vol 8, Iss 6, p 140 (2019)
The endo-β-1,4-glucanases (EGs) that belong to the glycosyl hydrolase family 9 (GH9) have roles in cell wall synthesis, remodeling and degradation. Previous studies have suggested that EGs may play a key role in the ripening of different fruits incl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f9e7c2af809644d6a4fe5f6e5426bce9
Autor:
Marcelo Muñoz-Vera, Luis Morales-Quintana, Carlos R. Figueroa, Felipe Valenzuela-Riffo, Ricardo I. Castro, Carolina Parra-Palma
Publikováno v:
Cellulose. 28:4611-4623
Fragaria chiloensis (Chilean strawberry) fruit has been described as a fruit with excellent organoleptic properties, highlighting its flavor and aroma. However, the fruit has a high softening rate. Fruit softening during the ripening process is a con
Autor:
Carolina Parra-Palma, Felipe Valenzuela-Riffo, Luis Morales-Quintana, Ricardo I. Castro, Ana Gonzalez-Feliu
Publikováno v:
Cellulose. 28:1555-1570
Fruit development and ripening are controlled by multiple plant hormones; for strawberries, recent evidence supports the role of abscisic acid (ABA) as a promoter of fruit ripening. Fruit softening during ripening is mainly a consequence of the solub
Autor:
Carlos R. Figueroa, María Alejandra Moya-León, Sebastian Elgueta, Juan F. Alfaro, Felipe Aguilera Saéz, Sebastian Molinett
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences
Volume 22
Issue 18
International Journal of Molecular Sciences, Vol 22, Iss 10008, p 10008 (2021)
Volume 22
Issue 18
International Journal of Molecular Sciences, Vol 22, Iss 10008, p 10008 (2021)
Hydrogen sulfide (H2S) plays several physiological roles in plants. Despite the evidence, the role of H2S on cell wall disassembly and its implications on fleshy fruit firmness remains unknown. In this work, the effect of H2S treatment on the shelf-l