Zobrazeno 1 - 10
of 15 233
pro vyhledávání: '"Cell Wall/metabolism"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 8, Pp 168-175 (2024)
Objective: To investigate the effect of dielectric barrier discharge cold plasma (DBD) treatment on the cell wall metabolism and softening characteristics of Xiaobai apricot during storage. Methods: Xinjiang-grown Xiaobai apricot fruits were treated
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f7cb20e6af934a36a48667dc35aa165b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kunlin Wu, Ben Niu, Yanchao Han, Xiangjun Fang, Ruiling Liu, Huizhi Chen, Hangjun Chen, Weijie Wu, Haiyan Gao
Publikováno v:
eFood, Vol 5, Iss 4, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract During postharvest storage, the metabolism of cell wall components greatly affects the quality of fruits and vegetables. Utilizing 1‐methylcyclopropene (1‐MCP) as an ethylene receptor inhibitor and modified atmosphere (MA) separately or
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a2931be31dee4c9f8edf189357c72798
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 5, Pp 243-249 (2024)
The hardness of ‘Rio Red’ grapefruits treated postharvest with carboxymethyl chitosan (CMCS), Cryptococcus laurentii or C. laurentii induced by CMCS was measured during storage. The results showed that compared with the control group (treatment w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/045ab909eadf49079fa85a96d66340dd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.