Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"Celette, F."'
Publikováno v:
In European Journal of Agronomy January 2024 152
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Adam, M., Belhouchette, H., Corbeels, M., Ewert, F., Perrin, A., Casellas, E., Celette, F., Wery, J.
Publikováno v:
In Computers and Electronics in Agriculture August 2012 86:43-54
Autor:
Armengot, L., Blanco Moreno, J. M., Barberi, Paolo, Bocci, Gionata, Carlesi, Stefano, Aendekerk, R., Berner, A., Celette, F., Grosse, M., Huiting, H., Kranzler, A., Luik, A., Mäder, P., Peigné, J., Stoll, E., Delfosse, P., Sukkel, W., Surböck, A., Westaway, S., Sans, F. X.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3729::089f55e14f6a848923e94c3bc26477ff
http://hdl.handle.net/11382/506487
http://hdl.handle.net/11382/506487
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bàrberi, P., Aendekerk, R., Antichi, Daniele, Armengot, L. ., Bigongiali, F., Blanco Moreno, M. J., Carlesi, S., Celette, F., Chamorro, L., Crowley, O., Döring, F. T., Grosse, M., Hess, J., Huiting, H., José Maria, L., Klaedtke, S., Kranzler, A., Luik, A., Peigné, J., Sukkel, W., Surböck, A., Talgre, L., Sans, X. F.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3728::7ff7ec082778efeecf9b62869901e1f7
https://hdl.handle.net/11568/817889
https://hdl.handle.net/11568/817889
Autor:
David, C., Celette, F., Abecassis, J., Carcea, M., Dubois, D., Friedel, J.K., Hellou, G., Jeuffroy, M.H., Mäder, P., Thomsen, I.K.
In spite of variable grain protein contents, baking quality of organic wheat was found to be acceptable to good. Mycotoxin (DON) infestation was generally low on tested grain samples. Choice of wheat cultivar was the most efficient way to obtain high
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______245::dc3597d4624f27510bc31af8969a34d6
https://orgprints.org/21100/
https://orgprints.org/21100/
Autor:
David, C., Abecassis, J., Carcea, M., Celette, F., Friedel, J. K., Hellou, G., Hiltbrunner, J., Messmer, M., Narducci, V., Peigné, J., Samson, M.F., Schweinzer, A., Thomsen, Ingrid Kaag, Thommen, A.
Publikováno v:
David, C, Abecassis, J, Carcea, M, Celette, F, Friedel, J K, Hellou, G, Hiltbrunner, J, Messmer, M, Narducci, V, Peigné, J, Samson, M F, Schweinzer, A, Thomsen, I K & Thommen, A 2012, ' Organic Bread Wheat Production and Market in Europe ', Sustainable Agriculture Reviews, vol. 11, pp. 43-62 . https://doi.org/10.1007/978-94-007-5449-2_3
This chapter is a first attempt to analyse bottlenecks and challenges of European organic bread wheat sector involving technical, political and market issues. From 2000, the organic grain market has largely increased in Western Europe. To balance hig
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pure_au_____::c562a6ecf82d95d358904a662ce3efae
https://pure.au.dk/portal/da/publications/organic-bread-wheat-production-and-market-in-europe(83123a29-5d7b-471c-9beb-c6907ffbcad0).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/organic-bread-wheat-production-and-market-in-europe(83123a29-5d7b-471c-9beb-c6907ffbcad0).html