Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Celemín, Laura Fernández"'
Autor:
Grunert, Klaus G., Wills, Josephine, Celemín, Laura Fernández, Lähteenmäki, Liisa, Scholderer, Joachim, Storcksdieck genannt Bonsmann, Stefan
Publikováno v:
In Food Quality and Preference December 2012 26(2):166-177
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Grunert, Klaus G., Celemín, Laura Fernández, genannt Bonsmann, Stefan Storcksdieck, Wills, Josephine M.
Publikováno v:
Food Science & Technology; Mar2012, Vol. 26 Issue 1, p19-21, 3p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Engineering & Ingredients. Sep2009, Vol. 34 Issue 3, p11-13. 3p.
Autor:
Toschi, T. G., Valli, E., Conte, L., González, D. L. G., Maquet, A., Paul Brereton, Mcgrath, N., Celemín, L. F., Bendini, A.
Publikováno v:
ZENODO
Scopus-Elsevier
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Agro Food Industry Hi-Tech
Scopus-Elsevier
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Agro Food Industry Hi-Tech
The EU H2020 OLEUM project started in September 2016 and runs for four years. It involves 20 partners from 15 countries, all with expertise in aspects of olive oil. OLEUM, using a transdisciplinary approach, is addressing four key areas of importance
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::45370bfa395d50f7555af51f38a5c3fc
http://hdl.handle.net/10261/206773
http://hdl.handle.net/10261/206773