Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Ceciliani, Giulia"'
Autor:
Giupponi, Luca, Leoni, Valeria, Pedrali, Davide, Ceciliani, Giulia, Bassoli, Angela, Borgonovo, Gigliola
Publikováno v:
Journal of Applied Botany and Food Quality, Vol 93 (2020)
The great adaptability, productivity and importance in human diet conditioned the diffusion of potato (Solanum tuberosum L.) in very different areas, leading to the formation of numerous landraces through anthropic or natural selection. Genoa mountai
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Giupponi, Luca, Ceciliani, Giulia, Leoni, Valeria, Panseri, Sara, Pavlovic, Radmila, Lingua, Guido, Di Filippo, Alfredo, Giorgi Annamaria
Publikováno v:
Journal of Applied Botany and Food Quality, Vol 92 (2019)
Saffron (Crocus sativus L.) is the most expensive spice in the world and is used in food, cosmetic and dyeing industries. Considering that the production of saffron is increasingly widespread in medium-small Italian farms as well as the scarceness of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::25e5534f1a98a80e60ad15429810883c
https://zenodo.org/record/3874232
https://zenodo.org/record/3874232
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.