Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Cavdar, Humeyra"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Low-Temperature Processing of Food Products 2024:225-258
Autor:
Abam, Fidelis, Aguiló-Aguayo, Ingrid, Akpan, Godwin, Alinovi, Marcello, Alipour Shotlou, Mohammad, Armenta-Aispuro, Perla G., Bennamoun, Lyes, Can Karaca, Asli, Capanoglu, Esra, Carson, James K., Cavdar, Humeyra, Chiavaro, Emma, Ciurzyńska, Agnieszka, Colussi, Rosana, Cárdenas-López, José L., Dermesonlouoglou, Efimia, Falsafi, Seid Reza, Giannakourou, Maria C., Gultekin Subasi, Busra, Gundogan, Rukiye, Hakgüder-Taze, Bengi, Hoang, Duy K., Homayoonfal, Mina, Janiszewska-Turak, Emilia, Khonglah, Ribhahun, Kumar, Yogesh, Leishangthem, Chinglen, Lizardi-Mendoza, Jaime, López-Franco, Yolanda L., Malekjani, Narjes, Mariadon Shanlang Pathaw, P., Ndukwu, M.C., Nowacka, Małgorzata, Onwuka, O.S., Paciulli, Maria, Pourmahmoud, Nader, Rinaldi, Massimiliano, Ripnar, Charis K., Rodríguez-Roque, María Janeth, Ropmay, Macdonald, Rosell, Cristina M., Rostamabadi, Hadis, Rouzaud-Sández, Ofelia, Sarvaree, Paria, Seri, Meryem, Sánchez-Vega, Rogelio, Swer, Tanya Luva, Tarhan, Ozgur, Tomar, Gizem Sevval, Trusińska, Magdalena
Publikováno v:
In Low-Temperature Processing of Food Products 2024:xi-xiv